АВИОНСКИ ТРАНСПОРТ  КАМИОНСКИ ТРАНСПОРТ  БРОДСКИ ТРАНСПОРТ  ПРЕВЗЕМАЊЕ И ДОСТАВА  ЦАРИНЕЊЕ  ДИСТРИБУЦИЈА  ОСИГУРУВАЊЕ  ПАКУВАЊЕ  СЕЛИДБИ
 ЗА НАС  ОРГАНИЗАЦИЈА И ВИЗИЈА  НАЈДОБРО ТРАНСПОРТНО
  РЕШЕНИЕ

АВИОНСКИ ТРАНСПОРТ

Преку нашата канцеларија на скопскиот аеродром Александар Велики, реализираме комплетна услуга во делот на авионскиот транспорт. МФЕ е генерален агент за карго на Чех Ерлајнс за Македонија, авиокомпанија со голем карго капацитет и многубројни дестинации, а истовремено соработуваме и со сите останати авиокомпании кои летаат од Скопје.

 1