АВИОНСКИ ТРАНСПОРТ  КАМИОНСКИ ТРАНСПОРТ  БРОДСКИ ТРАНСПОРТ  ПРЕВЗЕМАЊЕ И ДОСТАВА  ЦАРИНЕЊЕ  ДИСТРИБУЦИЈА  ОСИГУРУВАЊЕ  ПАКУВАЊЕ  СЕЛИДБИ
 ЗА НАС  ОРГАНИЗАЦИЈА И ВИЗИЈА  НАЈДОБРО ТРАНСПОРТНО
  РЕШЕНИЕ

КАМИОНСКИ ТРАНСПОРТ

За пратките што доаѓаат и се испраќаат во Европа најекономичен е транспортот со камион. Затоа МФЕ соработува со повеќе внимателно одбрани камионски транспортери и шпедитери, кои се достапни за транспорт во најбрз можен рок.

Соработуваме со неколку збирни магацини во повеќе градови низ Европа, што ни овозможува во секој момент да обезбедиме најбрзo и најефтинo решение за транспорт.