АВИОНСКИ ТРАНСПОРТ  КАМИОНСКИ ТРАНСПОРТ  БРОДСКИ ТРАНСПОРТ  ПРЕВЗЕМАЊЕ И ДОСТАВА  ЦАРИНЕЊЕ  ДИСТРИБУЦИЈА  ОСИГУРУВАЊЕ  ПАКУВАЊЕ  СЕЛИДБИ
 ЗА НАС  ОРГАНИЗАЦИЈА И ВИЗИЈА  НАЈДОБРО ТРАНСПОРТНО
  РЕШЕНИЕ

ЗA НАС

Добредојдовте на WEB страната Микрофрејт Експрес.

Микрофрејт Експрес е компанија за меѓународна шпедиција и дистрибуција формирана во 2002 година во Скопје - Република Македонија. Од самиот почеток континуирано расте и се развива, за денес да биде една од ретките шпедиции во Македонија која овозможува комплетна услуга за пратките од моментот на превземање до нивната крајна достава.

 2 
 1