АВИОНСКИ ТРАНСПОРТ  КАМИОНСКИ ТРАНСПОРТ  БРОДСКИ ТРАНСПОРТ  ПРЕВЗЕМАЊЕ И ДОСТАВА  ЦАРИНЕЊЕ  ДИСТРИБУЦИЈА  ОСИГУРУВАЊЕ  ПАКУВАЊЕ  СЕЛИДБИ
 ЗА НАС  ОРГАНИЗАЦИЈА И ВИЗИЈА  НАЈДОБРО ТРАНСПОРТНО
  РЕШЕНИЕ

БРОДСКИ ТРАНСПОРТ

МФЕ организира поморски и прекуокеански контејнерски транспорт за пратки од и до далечниот исток, Америка и Австралија. Во зависност од големината на пратката транспортот се реализира со полни контејнери, а за помали пратки и со збирни контејнери. Соработуваме со претставништва на најголемите бродски компании што пловат од до сите околни пристаништа, како и со нашите агенти во странство.